Winactie: Alecto - Xenia Kasper

Morgen op 11 april verschijnt Alecto de nieuwe thriller van Xenia Kasper.
Het boek ligt hier al klaar om te gaan lezen en recenseren. Maar voor wie het boek al zelf wil lezen mag ik van de uitgever 3 exemplaren weggeven.

Deze samenvatting van het boek heb ik op bruna.nl gevonden
Alecto: Vergelding is slechts een kwestie van tijd
Maja van Tijl is een misdaadverslaggever met een populair televisieprogramma. Wanneer haar zoon door onbekenden wordt ontvoerd, ontdekt Maja een verband met de moordzaak op een bekende zanger. Maar wanneer er nog meer slachtoffers vallen, staat Maja voor een raadsel. Samen met haar team en de politie komt ze een bizarre en tragische gebeurtenis uit het verleden op het spoor. In een race tegen de klok is het echter alleen Maja die oog in oog komt te staan met de wraakzuchtige dader. Intriges en verrassende gebeurtenissen volgen elkaar in hoog tempo op in Alecto. Tegen de achtergrond van de glamoureuze televisiewereld wisselen spanning, liefde en tragiek elkaar af. Een nieuwe meeslepende thriller van bestsellerschrijfster Xenia Kasper!



Je kunt meedoen voor één van de drie boeken door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie's Boekenblog.

Tot en met zaterdag 16 april 2016 kun je reageren om kans te maken op één van de boeken.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Labels: